Over ons

Historiek

ECHO begon in 1950 met het vervaardigen van betonproducten in een atelier in Houthalen. In 1969 startte het bedrijf met de productie van vloerelementen uit voorgespannen beton. Dit was een voor die tijd revolutionaire techniek, die toeliet langere overspanningen te realiseren bij eenzelfde dikte.

Sinds maart 2013 behoort ook ECHO tot de CRH-groep.

Algemene info

ECHO, onderdeel van CRH, is gespecialiseerd in voorgespannen prefab vloeroplossingen. Gesteund door onze jarenlange ervaring produceren wij oplossingen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. Onze oplossingen worden toegepast in zowel commerciële, particuliere als industriële projecten.

Onze productielocaties liggen in Genk en Houthalen. Ook zorgen we steeds voor een ruime voorraad aan elementen voor de particuliere woningbouw.

Op vlak van kwaliteit staat onze organisatie nooit stil: ECHO blijft investeren in de modernste productietechnieken. Op die manier kunnen we onze klanten steevast zowel een sterke service als kwalitatieve producten aanbieden. Ook helpen wij u graag verder met het ontwerp en de studie van uw vloerplaten.

ECHO is een handelsnaam en merk van Prefaco nv

ECHO is lid van de Federatie van de Belgische prefab Betonindustrie.